Cine nu recunoaște in ziua de azi sigla alb-albastra a Bayerische Motoren Werke AG? Nimic nu inspira mai multa eleganta, rafinament si valoare decat un BMW! Masini solide, construite cu o deosebita grija si atenție pentru detalii care nu pot decat sa impresioneze prin calitatile lor. Dar cand ai un asemenea bolid, trebuie sa il pastrezi mereu in forma.

Si aici  intram noi pe fir cu cea mai buna oferta de piese auto BMW de la cele originale la alternativela aftermarket de calitate. Totul într-un singur loc.

Germanii de la BMW au o istorie indelungata in ceea ce priveste productia de masini. Inca din 1929, aceasta firma si-a cladit o reputatie bazata pe seriozitate, competenta si calitate. De la cele mai vechi modele pana la actualele generatii, fiecare masina BMW a reprezentat un varf al generatiei sale. Iar azi, mai mult ca oricand, compania bavareza se afla in avangarda productiei de masini cu idei noi si inovatoare destinate pasionatilor auto.

Putem spune ca proprietarii de autoturisme  sunt in sine o categorie aparte. Pasionati pana la moarte, prin venele lor curge carburant iar viata si-o impart cu cea a masinii. Pentru asemenea oameni nu putem avea decat cea mai inalta forma de respect, lucru ce se poate vedea in toate serviciile noastre. Iar pentru a va face viata cat mai usoara, am conceput si un sistem de comanda intuitiv si usor de utilizat in orice situatie.  Nu trebuie decat sa ne oferiti modelul, anul fabricatiei si componenta dorita iar noi va vom da oferta completa de piese auto BMW de care aveti nevoie.

Piese auto BMW de calitate

Germanii de la Uzina Bavareza de Motoare SA (caci la origini BMW a fost producator de motoare), pun un foarte mare accent pe studiul si dezvoltarea noilor componente. Sute de ore de munca pot intra in realizarea unui singur prototip caci atunci cand vine vorba de piese auto BMW, calitatea este cuvantul cheie. De aceea, fiecare masina ce iese pe poarta fabricilor acestei companii, indiferent daca poarta sigla rotunda in doua culori sau mai nou cerculetul inaripat al brandului MINI, mereu functioneaza doar la parametrii optimi.

Pentru a va pastra masina mereu in parametrii maximi aveti nevoie desigur de piese auto BMW de calitate: componente de motor realizate la cote micrometrice, elemente de interior din cele mai bune materiale si piese de caroserie care sa se imbine perfect din prima. Calitatea este prima noastra directiva si mereu va ramane.

Desigur, aceasta calitate vine cu un pret, insa daca doriti o alternativa mai ieftina, avem si asa ceva…dar nu orice. Chiar si in ceea ce priveste solutiile aftermarket, produse de terte companii sub licenta BMW, am avut grija sa folosim dar furnizori seriosi care ne aduc doar cele mai bune piese auto BMW aftermarket. Pentru ca satisfactia clientului este cel mai important reper.

Asa ca indiferent de ce aveti nevoie, doar la noi gasiti cele mai bune piese auto BMW originale si aftermarket la preturi competitive si cu termeni de garantie foarte convenabili.